fossebilde

Jeg leste en gang om det å følge sin hensikt i livet, sammenlignet med å svømme i en elv.  Om du svømmer mot strømmen, vil det tære på kreftene dine og etter hvert vil du bli utmattet.  Men om du følger elvens vei, vil den hjelpe deg og bevege deg i den retningen som er ment for deg  – og til slutt vil du nå havet.

Et enkelt bilde.  Kanskje til og med naivt eller overtroisk for noen,  men for meg blir dette mer og mer sant.

Jeg har forsøkt å være «smart» og leve livet på en måte som ikke var sann mot den jeg er.  Jeg tenkte at hvis jeg bare klarte å komme meg til en annen elv, om jeg bare tjente såpass mye penger, kunne jeg begynne å leve og gjøre en forskjell for andre.  Jeg prøvde å svømme mot strømmen for å komme meg til en annen elv hvor menneskene så ut til å ha suksess med å leve fullverdige liv.  Når de andre applauderte meg for å være en dyktig svømmer, svømte jeg enda hardere og enda lengre.  Når jeg endelig klarte det, når jeg endelig nådde frem, innså jeg at det bare hadde ført meg lenger bort fra havet.

Nå er jeg opprømt og spent over å få utforske min egen elv, der jeg er ment til å være, –  på min vei mot havet.


Hvis du likte dette innlegget, del det gjerne og trykk FØLG knappen oppe til høyre for mer! Legg gjerne igjen mailadressen din også for varsel om nye innlegg.

Foto: Stockphoto